Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

En bodybuilder udløste kontrovers efter at have afsløret, at han inkluderede urin i sin daglige diæt, og at ændringen har fået ham til at føle sig “mere levende og energisk.”

Dette er den canadiske John DePass (46), der i 1997 repræsenterede sit land i bodybuilding-konkurrencen kaldet Mr. Universe efter at have tilpasset sig en livsstil, hvor han forbrugte 5.000 kalorier pr. Dag og mange timers gymnastiksal, som detaljerede Infobae og Daily Mail.

30 år senere ændrede DePass imidlertid fuldstændigt, da han nu har tre børn og arbejder som personlig træner.

For måneder siden begyndte kroniske smerter at påvirke ham, og han valgte at drikke sin egen urin for at bekæmpe den.

“Jeg har eksperimenteret med urin i de sidste to år, og det har øget min levestandard markant i de sidste par måneder,” sagde han til Daily Mail.

Han tilføjede, at han i øjeblikket bruger omkring 3.000 kalorier om ugen, fra mandag til fredag, alt hvad han tager, er urin. og undertiden inkluderer det en frugt eller grøntsagssmoothie. Mens han i weekenden foretrækker hjemmelavet mad.

John DePass arbejder som personlig træner.

“På fredage har jeg frugt og en smoothie, på lørdage genindfører jeg grøntsager. På søndage prøver jeg at spise kød og pasta, ris eller kartofler. Nogle gange spiser jeg også veganske cookies eller is til dessert, “han sagde.

Læs: De spiser humant kød og deres egen fæces

Ifølge DePass begynder han efter dette en faste, der slutter, når han spiser sin urin, en skik, som hans familie afviste i nogen tid.

“Min kone har overvundet hendes oprindelige afsky og dømmekraft over mig og er kommet for at se, hvordan mit liv har draget fordel. Selvom det ikke slutter sig til mig i drikken, er det ikke længere en ekstra modstand. Jeg var så bange for latterliggørelse, andres meninger, der virkelig stoppede mig. Selv min kone og børn vidste ikke det først, “forklarede han.

LÆS  Skader og behandlinger, hvor starter vi

DePass med sin familie.

Ifølge DePass hjalp denne vane ham med at miste 15 kilo og forsvinde den kroniske smerte, han havde, mens han var en bodybuilder, såvel som andre ubehag, som han led, mens han udøvede sporten.

“For et par år siden begyndte jeg at skære ned på mit kød og bemærkede ændringer med det samme. Smerten begyndte at mindske på næsten en dag eller to. Jeg sov bedre, jeg følte mig bedre. Min krop er nu mere levende, energisk, levende. Jeg kan kommunikere bedre, jeg kan udtrykke mig bedre. Jeg er mere opmærksom og sover bedre ”, han tilføjede.

DePass sagde, at hans klienter ofte anbefaler andre muligheder for at tabe sig og reducere smerter, men hvis ingen fungerer, vælger han at tale med dem om at indtage urin som et alternativ.