Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

http://1.bp.blogspot.com/-6xNykYthy2w/UeApH_auUzI/AAAAAAAApt0/PTB56ZraHbU/s400/9.jpg

Lad os lære lidt mere om den anatomiske tilgang til den berømte T-bar Rowing, som selvom den er kendt, ikke bruges i vid udstrækning af begyndere eller mellemliggende bodybuildere; Her præsenterer vi en enkel artikel for at lære om nogle variationer af T-bar Rowing sammen med anatomi relateret til denne fremragende rygøvelse.

Sådan udføres rutinen

  • – Stå oprejst og se på det udstyr, der indeholder vægten.
  • – Placer fødderne på hver side af T-stangen.
  • – Læn overkroppen fremad, indtil du fanger T-stangkoblingen.
  • – Udfør trækket med stangen op, indtil den berører det nederste bryst og holder rygsøjlen lige. og knæene let bøjet i en 45 graders vinkel til jorden.
  • – Sænk stangen, indtil armene er forlænget.

Muligheder:

Rummet mellem hænderne, der er lig med eller mindre end bredden på skuldrene, anmoder mere om den centrale og indvendige del af bibsen, mens en større afstand mellem hænderne fungerer den ydre del af dem.

Et omvendt greb gør biceps lettere at arbejde på, beder om mere og hjælper med at holde fokus på midterste del af deltoiderne;

Jo højere bane, der berører brystet, jo mere vil den øvre ryg og trapezius arbejde.

Jo lavere bane mod maven, jo mere fungerer den nedre ryg.

Nogle indlæg på fora

For en korrekt udførelse af denne øvelse som ved anden roning, skal slutningen af ​​slagtilfældet falde sammen, når armen er rettet op med ryggen eller lidt ud over, og aldrig trække albuen tilbage så langt som muligt.

LÆS  Sacramento Roca's Killer, Rafael Pantoja, accepterede ikke sammenbruddet

Under hensyntagen til oprindelsen og indsættelsen af ​​latissimus dorsi, når armen er rettet mod ryggen, er denne muskel helt forkortet og kan ikke fortsætte med at bevæge sig, og i dette øjeblik ville de muskler, der ville prøve at trække armen bagud, være de eksterne rotatorer . skuldermuskler, der er meget mindre og mindre kraftfulde.

Så disse mindre kraftige muskler kan udføre bevægelsen, kan der gives 2 løsninger:

Arbejde med mindre tunge belastninger, så skulderens eksterne rotatorer kunne give lettelse til latissimus dorsi ved at overvinde albuen bagpå, så vægten ikke ville være tilstrækkelig til at stimulere ryggen.

Gennemfør den sidste fase af øvelsen (hvor albuen går bagpå ryggen), idet du drager stor fordel af tregheden i den første del af bevægelsen (den, der udføres af latissimus dorsi). Denne anden løsning, hvad der skal gøres, er at skade træningens udførelsesteknik markant (ved at tvinge dig selv til at udføre en første bevægelsesfase med stor acceleration) og det vil også tvinge arbejdet med skuldernes eksterne rotatorer det vil lide. øget risiko for personskade.

Af disse grunde anbefaler en af ​​trænerne, at du ikke albuer ryggen eller gør lidt for at gøre det i alle roøvelser med et lukket greb; og selv om det kun er en mening som en anden, indtaster vi den i denne artikel.

Et af svarene: bevægelse bagud kan følges, det er sådan, at rhomboiderne fungerer, selvom latissimus dorsi fortsætter med at arbejde, hvis bevægelsen følges med albuerne tilbage, deltoid posterior og rhomboids kommer ind som den basale muskel i bevægelsen. ; ikke at være sundhedsskadelig, så svar, hvis du kan gøre det.

LÆS  Bodybuilder erstatter mad med urin

Med specifikke understøtter

Der er nogle enheder til at gøre Row T-Rowing; forskellen er, at de har en brystpude til understøttelse af overkroppen, hvilket minimerer anstrengelsen i den nedre del af rygsøjlen, og det er derfor ikke nødvendigt at hælde overkroppen.