Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Bodybuilding: Burning More Body Fat With Tri-Series

http://3.bp.blogspot.com/-xTEThwOqH18/TuXRrAl3N1I/AAAAAAAAaQk/7aI9t1m0pR0/s400/4.jpgEn interessant undersøgelse foretaget af forskere fra det katolske universitet i Murcia konkluderede, at bodybuilding-atleter kan reducere deres procentdel af kropsfedt ved at udføre tri-serier sammenlignet med traditionelle serier; Spanske forskere arbejdede med 33 sunde mænd til forsøg med tre grupper; kontrolgruppen, den, der konventionelt trænede EC og E-TRI tri-serie-gruppen.

EC-gruppen udførte deres vægttræning på den traditionelle måde, som bodybuildere træner ved at udføre flere sæt af hver øvelse, og efter at have afsluttet sætene, gik de videre til næste øvelse; mellem serien hvilede de i 3 minutter; I hver træning gjorde frivillige 6 øvelser med en vægt, som de maksimalt kunne udføre 6 gentagelser.

E-TRI-gruppen udførte tri-serien; de begyndte med en serie med 1 øvelse og gik næsten umiddelbart derefter videre til en serie af en anden øvelse, efterfulgt af ubarmhjertighed af en serie af en tredje øvelse; efter dette gjorde frivillige en anden serie af den første øvelse og så videre; Forskerne arbejdede med en træningsplan, hvor det var muligt at træne med minimale hvileperioder.

Efter 8 uger havde mændene i EF-gruppen og E-TRI-gruppen opnået en identisk styrkeudvikling; i testene fandt frivillige i E-TRI-gruppen 1,5 kg mager masse og dem i EF-gruppen 1,2 kg, her var forskellen ikke signifikant.

Andelen af ​​fedt i EF-gruppen faldt med 1,1%, hvilket ikke er et statistisk signifikant fald, men procentdelen af ​​fedt i E-TRI-gruppen faldt med 1,5%, hvilket er et statistisk signifikant fald.

Forskerne konkluderede:

* Begge grupper var i stand til at gennemføre den samme træning og opnåede den samme stigning i styrke, men gruppen, der trænede med tri-serien, opnåede den stigning på kortere tid; også E-TRI-gruppetræningen var mere effektiv og kan være nyttig for folk, der opfatter, at manglen på tid ledig for træning er en væsentlig hindring for træning.
* Forskerne spekulerede ikke i, hvorfor tri-series træning resulterer i mere fedtforbrænding, såsom deres resultater antyder; men vi antager, at det er på grund af KOLS-effekten; Jo kortere resten mellem sæt er, jo højere er COPD efter træning.

LÆS  Brawn - nøglen til at opbygge en kvalitetsfysik

BEMÆRK: Tri-sætmetoden til hypertrofi

består af at udføre 3 på hinanden følgende øvelser uden intervaller mellem dem og for den samme muskelgruppe. Dets base svarer til bi-sættet med en endnu længere stimulans. Øvelserne kan grupperes for at stimulere en enkelt gruppe for at nå forskellige dele af de samme muskler, og altid søge at isolere delene af den muskelgruppe, der arbejdes, og kan også bruges til antagonistiske eller forskellige muskelgrupper. Det er en meget anvendt metode til muskelgrupper, der har 2 eller 3 portioner.

I denne metode anvendes 3 til 4 serier med 10 til 20 gentagelser, hvilket giver en minimum interval mellem grupperne, det vil sige den ene øvelse og den anden, og 1 til 2 minutter mellem rækkefølgen efter tre øvelser uden pause. Der skal tages en begrænsning i betragtning for denne metode, hvor det kun er muligt at bruge den på tidspunkter med lidt bevægelse i gymnastiksalen.