Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Bodybuilding: Valleproteinet isoleret og mikroniseret

http://3.bp.blogspot.com/-04UVrxYxMUQ/T5e85yZCLbI/AAAAAAAAdLQ/7a4m9r9Wg64/s400/5.jpgValleproteinet kendt som valleprotein foretrækkes af bodybuildere og et stort antal atleter fra forskellige discipliner for at have en hurtig absorptionsprofil af dets aminosyrer som samt at levere en stor mængde BCAA’er og vigtig aminosyrer til opbygning af muskelvæv; Blandt valleproteintilskud er isoleret version er den mest værdsatte for tredobbelt mikrofiltrering behandle til fjernelse af fedt, lactose og urenheder, hvilket giver et rent og koncentreret protein.

Det atleter elite arbejder intenst søger generelt at forbedre din ernæring til at opbygge spektakulære muskler udover at hæmme katabolismen og til denne teknologi svarer til efterspørgslen ved hjælp af ultra-avancerede metoder, da biohydrolysen kan levere valleprotein isoleret mikropartikler for at opnå en hurtig aktivering af anabolske muskler.

Disse kosttilskud målrettes mod to yderligere stadier, der er kendt som mikropartikelisering og biohydrolyse; Disse avancerede teknologier tillader funktioner i kroppen, der ligner Hydrolyseret valleprotein og med større tilgængelighed, indsamling af ekstra fordele af den til fænomenal muskelvækst på grund af nedbrudsprocessen af ​​valleprotein Isoler i di- og tri-peptider for hurtigere absorption.

Hydrolyseprocessen af ​​valleprotein genererer a bitter smag til supplementet, hvorfor det blev understreget for at opnå en bedre smag af valleprotein Isolere med fordele af hydrolyseret valleprotein.

Mikroniseringen af ​​valleprotein Isolere stiger molekylets overfladeareal, hvilket tillader en god enzymatisk koncentration stiger aktivering af endopeptidaser og exopeptidaser for effektivt at hydrolysere valle. Protein Isolateit reducerer partikelstørrelsen til mindre end 1/5 af den oprindelige størrelse, hvilket bryder det hurtigt ned i frie di-peptider, tri-peptider og aminosyrer til øjeblikkelig tarmabsorption og følgelig direkte forsyning til musklerne.

Endopetidaser er trypsin, chymotrypsin og elastase, som er specifikke enzymer, der bryder peptidbindinger i midten af polypeptid kæde ; her hydrolyserer trypsin de centrale bindinger, hvor grundlæggende aminosyrer er , chymotrypsin hydrolyserer bindingerne, hvor aromatisk amino syrer er, og elastase bryder polypeptidbindingerne, hvor aminosyrer er neutral alifatisk

Exopeptidaserne er på den anden side specifikke, da de bryder den carboxyliske ende af polypeptid kæde carboxypeptidase A og carboxypeptidase B; Disse proteolytiske enzymer secerneres af bugspytkirtlen, som katalyserer hydrolyse af polypeptider til aminosyrer og enkle peptider.

LÆS  '' Ekstra definition '' Diæt

Disse innovationer tillader det proteintilskud, der leveres valle isoleret af kvalitet til ultrahurtig muskelanabolisme og smag pæn .