Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Jeg vil ændre emnet radikalt til, hvordan bloggen er blevet givet.

Jeg læste en bog for nogen tid siden, som jeg agter at læse igen, kaldet Stwn McRobert # 39; s Brawn. Det handler om sandheden i vægttræning, og hvordan det er, at det, vi ser i konventionelle magasiner og bøger, ikke er andet end information, der ikke er nyttig for dødelige.

Hvorfor fungerer oplysningerne i bodybuilding-magasiner ikke? Meget let. De, der skriver disse magasiner, er mennesker, der bruger eller understøtter brugen af ​​anabole steroider eller andre vækstmetoder, som vi vil kalde “unaturlig.” Ved at bruge disse slags “medicin” eller “bakker op”, er det tydeligt, at kroppen kan modstå mange flere træning, mere intens, flere øvelser, mere alt! Og indse, at de “arbejde,” de reklamerer for dem som det ottende vidunder: Du skal træne 5-6 gange om ugen, siger de, og nogle træner to gange om dagen.

Virkeligheden er, at de fleste mennesker er det, der er kendt som “hårde vindere,” det vil sige genetisk normale mennesker, der ikke har potentialet til at vokse som mastodoner. Sandheden er, at genetik betyder noget, og det er, hvad der bør definere vores måde at træne på. Jeg vil sige, at 95% af mennesker ikke burde bruge metoderne, der fremmes i magasiner.

Hvad skal man så gøre? Den menneskelige krop, når den er under stress, skal hvile for at komme sig og tilpasse sig. Ideen med at træne med vægte er at bryde muskelvævet, så musklerne når de hviler mellem sessionerne kommer sig igen og siger noget som “Jeg er nødt til at vokse og blive stærkere, så jeg ikke knækker mere”. Når det sker tilføjer vi mere vægt. Så let.

LÆS  Nyheder inden for sporternæring, mode, beskæftigelse ...

Ligeledes har kroppen en grænse. Ingen er i stand til at træne med den højeste intensitet i lange perioder. Træningens intensitet er omvendt proportional med den brugte tid. Hvis du træner 30 minutter, kan du gøre det med en masse styrke, men hvis du vil træne halvanden time, skal du “red dig selv” og “hold tilbage” og du rammer ikke # 39; “med alt”, fordi du skal vare halvanden time. Du rationaliserer din intensitet, hvilket er dårligt

Intensitet og progressiv modstand er nøglen til at opbygge en kvalitetsfysik.

For da skal vi ikke træne i lang tid, men snarere med intensitet, er det åbenlyst at sige, at vi skal fokusere på øvelser, der optager så meget muskelmasse som muligt. Det er logisk: Hvis jeg skal træne 15 minutter, vil jeg f.eks. Benkepresse og squats i stedet for håndvægtsfugle og firhjulstræk. Jeg # 39; jeg siger ikke, at specialiserede øvelser er dårlige, blot at du skal drage fordel af tidstrening så meget muskler som muligt med den størst mulige intensitet. Hvis vi gør dette, vil træningens varighed bestemme sig selv.

Hvor mange træningssessioner skal du have? Jeg vil anbefale 2-3 sessioner pr. Uge.
Hvor længe skal jeg træne? Ikke mere end 1 time.

Hvilke øvelser? Her er en meget enkel rutine, der skal bruges i træning 3 gange om ugen, hvor man skifter rutiner 1 og 2.

 • Rutine 1:
 • Knebøjle 2 x 6-8
 • Deadlift 1 x 6-8
 • Opsamlinger 2 x 6-8
 • Bicep curl 2 x 6-8

Crunches 2 x 25

 • Rutine 2:
 • Bench Press 2 x 6-8 Overhead
 • Tryk på 2 x 6-8
 • French Press 2 x 6-8
 • Stående tvillinger 2 x 20
 • Crunches 2 x 25

Gør underarmen arbejde og nakke, når det er muligt. Ved at sige 2 sæt 6 til 8 reps betyder jeg 2 sæt faktisk arbejde. Tæller ikke opvarmningen.

LÆS  Sacramento Roca's Killer, Rafael Pantoja, accepterede ikke sammenbruddet

Inden du starter træningen, tilrådes det at varme op på cyklen eller løbebåndet i cirka 10 minutter og strække, men meget lidt. Du ønsker ikke # 39; t strækkede og løse muskler, når du sidder på 120 kg. på skuldrene, ikke? Strækningen kommer i slutningen af ​​træningen.

Antallet af gentagelser bestemmes af vægten. Ligegyldigt hvor vanskelig en gentagelse har været, hvis du har afsluttet den, skal du prøve en anden. Det er vigtigt, at nogen hjælper dig i den sidste gentagelse, så du ikke taber din vægt og har uheld. Derfra og ud løftes vægten af ​​dig. Hvis du har brug for hjælp næsten fra starten, bruger du for meget vægt.

Endelig er det værd at understrege, at FORMEN er meget vigtig. Det er mere værdifuldt at lave en langsom bænkpresse, med fødderne fast på gulvet og ryggen på bænken, end at gøre det ved at bukke ryggen, fødderne på bænken og sprede vægten på brystet. Undgå ulykker!

Hvis du er i tvivl om min træningsfilosofi, tøv ikke med at skrive eller sætte dine kommentarer her på bloggen i slutningen af ​​artiklen.

Det kan virke som en radikal tilgang til træning, men tro mig, det fungerer.