Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

En tysk bodybuilding-legende døde efter at have kæmpet i et år for sit liv

Hjerteproblemer, organisk svigt og lungebetændelse var de forskellige problemer, som Pit Trenz gennemgik inden han døde i en alder af 53 år

En ny død ramte den bodybuilding verden igen efter den tragiske afgang af Pit Trenz, den 53-årige tidligere bodybuilder, der repræsenterede Tyskland i hele sin karriere med IFBB, blev afsløret.

Hans partner Sarah Trenz annoncerede det via sin Instagram-konto med en følelsesladet besked, mens atleten havde ansvaret for at opdatere sin sundhedsstatus gennem fotos og indlæg på sine sociale netværk.

“Frag Trenz” har kæmpet for dit liv siden begyndelsen af ​​året. I januar blev han indlagt på et hospital, der lider af problemer relateret til hans hjertesygdomme, det specialiserede sted Fitnessvolt rapporteret . Senere, efter at have modtaget medicin, der ikke reagerede godt i kroppen, organisk fiasko opstod.

Hans kone skrev en følelsesladet besked efter meddelelsen om dødsfaldet

Hans kone skrev en følelsesladet besked efter meddelelsen om dødsfaldet

I oktober steg komplikationerne, og bodybuilderen gik imidlertid ind i en klinik i Grækenland (hvor han boede sammen med sin partner) hans tilstand blev værre, og han blev overført til Tyskland da læger ikke kunne identificere, hvad problemet var.

Den 25. oktober blev det opdaget, at det var han led af lungebetændelse, og at hans lunger var kollapset.

“Min mand, Pit Trenz (tidligere IFBB PRO), døde efter at vi kæmpede side om side i 4 uger,” Sarah skrev på sin Instagram-konto og tilføjede: “Han var mit hjerte, mit liv, min anden halvdel. Han sagde altid # 39; vi er én person # 39 ;. Jeg ved ikke, hvordan livet kan gå videre. Han var mit liv. Jeg # 39; fortsætter bare for ham. Pit var meget bange for at blive adskilt fra mig. Og jeg af ham. Den bedste person, jeg nogensinde har kendt. ”

LÆS  Runtastic Pro V3.5.1 APK-app - hvad er de vigtigste funktioner?

Han var repræsentant for Tyskland inden for bodybuildingHan var repræsentant for Tyskland inden for bodybuilding

Bodybuilder konkurrerede med kolleger som Branch Warren, Nasser El Sonbaty, Ronny Rockel og Heiko Kallbach, blandt andre.

Trenz delte i mellemtiden sine sundhedsopdateringer gennem sine sociale netværk. Den sidste var for seks dage siden: “jeg er stadig i live… Der er ikke mange nyheder. Efter 3 ugers intensiv pleje ser det ud til, at der ikke er nogen ende i syne (…) Ingen dag er forudsigelig. Hver 2. dag vises et nyt problem . Situationen forventes altid at gå op ad bakke, ”han skrev.

Tyskland mistede en af ​​sine vigtigste repræsentanter i bodybuilding-verdenen, der efter at have forladt konkurrencen begyndte at forberede og støtte IFBB Pro-fagfolk såsom Roman Fritz, Dennis Wolf og Markus Rühl, blandt andre.

Trenz opdaterede sin sundhedsstatus via Instagram

Trenz opdaterede sin sundhedsstatus via Instagram

Mere om dette emne:

Dette er Nate D’s ansigtíaz efter at have tabt med Jorge Masvidal

Den overvældende debut som professionel bokser af sønnen af ​​Evander Holyfield: han slog sin rival ud på 14 sekunder

En jagerfly nægtede at rejse sig og blev slået ud med benene sparket