Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Bilen, de rejste i, kolliderede med en lastbil og fyrede op. Et af de fatale ofre er Alejandra Rubio, tre gangers mester i verdenen inden for fitness og bodybuilding-specialiteter, blandt andre anerkendelser.

Alejandra Rubio og fire andre bodybuildere døde i en ulykke på rute 34. Kredit: Digital capture

Telam

Verdensmesteren Alejandra Rubio og fire andre bodybuildere døde forbrændt i dag, da de ikke kunne komme ud af bilen, de rejste i, efter at have kollideret head-on med en lastbil, på National Route 34, rapporterede politi og retslige kilder.

Ulykken fandt sted i dag i den tidlige eftermiddag nær byen Pinto, en landlig by i Aguirre-afdelingen, der ligger 250 kilometer fra Santiago hovedstad, da bilen kørt af Rubio kolliderede head-on med en lastbil, styret af Luis Valdez , 38, med ophold i Capital Federal.

Rubio blev ledsaget af Elísom Torres, Guadalupe David, Emanuel Villalba og Daniel Montivero, alle bodybuildere fra Rosario, der kom til at konkurrere i en Ibero-amerikansk turnering i Santiago hovedstad, arrangeret af Miguel Ger.

Som en konsekvens af den voldsomme påvirkning brændte bilen, og de fem passagerer i bilen døde brændt, mens lastbilchaufføren og en ledsager, der endnu ikke kunne identificeres, led alvorlige forbrændinger og blev indlagt i den nærliggende Añatuya hospital. til stedet for den tragiske ulykke.

Siden 2013 var Rubio formand for den argentinske sammenslutning af fitness og bodybuilding (AAFF), tilknyttet International Federation of Fitness and Bodybuilding (IBFF), ud over at holde seminarer og foredrag om ernæring og specialiseret træning og afholdt udstillinger på turneringer og arrangementer i forskellige dele af landet.

Blandt de mest relevante internationale titler af den tre-gangers mester i verdenen inden for fitness og bodybuilding-specialiteter, der var begyndt i en alder af 20 som danser, er også verdensløberne i Italien 2005 og Rusland 2007 og en tredjeplads i Slovenien 2014.
I ulykkesområdet arbejdede trafiksikkerhedsofficerer, politi og brandmænd fra byen Pinto for at fjerne de fatale ofre fra bilen og rydde ruten, hvis trafik forblev afbrudt i mere end tre timer.

LÆS  Bodybuilding Anatomisk tilgang til den berømte t-bar rodning

Ved kendelse om retfærdighed for den forbrydelse, der var på plads, blev de dødelige ofrenes kroppe beordret til at blive overført og underkastet en obduktion i domstolens lokal i Añatuya Hospital.

Meddelelse om: El Litoral (www.ellitoral.com) [Link: https: //www.ellitoral.com/index.php/id_um/155247-una-campeona-mundial-de-fisicoculturismo-y-otros-cuatro-deportistas -murieron-en-un-Choque-accidente-en-la-ruta-34-en-santiago-del-estero.html]