Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

 

Hvordan det kan øge stofskiftet efter bulimiDet Bulimi er en spiseforstyrrelse muligvis kritiske forbrugsperioder noteret for ukontrolleret mad. Ovne spis ledsages af en usund rengøring af hvad der spises. Rensningsteknikker kan omfatte for meget aktivitet, upassende brug af diuretika eller afføringsmidler, hurtig eller selvinduceret regurgitation. 

En af de mange negative virkninger af bulimi er en reduktion i hvilemetabolsk hastighed. Derfor forbrænder du færre kalorier, når du hviler. Dette strider mod vægttabsinitiativer. En del af gendannelse af bulimi er diætbehandling, hvor du taler med en ernæringsfysiolog for at lære om din diæt og begynde at forbedre din stofskifte for at opfylde dine fedtforbrændende mål på en sund måde.

• Spis mindre, mere regelmæssige portioner hele dagen. Mest folk begår fejlen ved at begrænse kalorier og mangler daglige måltider, især morgenmåltidet. At miste daglige måltider og begrænse kalorier bremser faktisk stofskiftet og stopper vægttab. 

Start hver dag med et sundt morgenmåltid, der indeholder fødevarer, der tilbyder energi og hjælper dig med at føle dig fuld længere. Nogle eksempler på sunde morgenmadsretter er hvedetoast, fedtfattig yoghurt og æggehvider. Brug altid mindre portioner, der indeholder den rigtige mængde kalorier til din foretrukne kropsvægt, højde, aldersgruppe, aktivitetsniveau og fysik. Tilsæt sunde snacks som et æble, pære eller ost med lavt fedtindhold.

• Gå med intensiv aerob træning i din træningsrutine . Det højere niveau af intens aktivitet øger din stofskifte i mange timer. Når dit system arbejder med at levere ilt til dit blod og sænke dets temperatur, spilder det energi.

• Bodybuilding er en anden træningsmulighed der kan hjælpe med at øge stofskiftet. Det fungerer endda, når du sover om natten. Fokus på bodybuilding øvelser, der påvirker dine større muskler. Forbedret muskelvæv øger også stofskiftet ved at øge mængden af ​​fedtfjernende enzymer.

LÆS  Diæt til bodybuildere i henhold til type forfatning

• Drik iskold drikke, især vand . Sammen med smøring og hydrering letter vand absorptionen af ​​mad. Hvis du drikker noget iskoldt, skal dit system også prøve hårdere for at øge din kropstemperatur.

• Lav rutiner for afslapningsøvelser for at reducere din angstintensitet . Følelserne af angst og nervøsitet provoserer en inflammatorisk reaktion i din krop. En betændelsesreaktion bremser fordøjelsen af ​​fødevarer og stofskiftet. Prøv dyb vejrtrækningsøvelser, journalføring eller aktivitet for at reducere mængden af ​​angst og stress for at øge din stofskifte.