Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Físico culturismo

Bodybuilding Physics  –  Reference  

Nia Ceidiog var ikke alene, men ingen af ​​de andre 300 deltagere i Xplosive Apewas Bodybuilding Grand Prix i Birmingham, England, var som hende.

Først fordi ingen af ​​dem var 63 år, og heller ikke var hun tæt på den alder, og for det andet fordi Ceidiog måtte overvinde  “forfærdelige sundhedsmæssige problemer”  at blive den ældste kvinde til at blive en  bodybuilder for første gang.

En udfordring, han tog sig over i det europæiske efterår 2016 efter at have påbegyndt en proces med fysisk transformation efter brylluppet med et af hans børn.

 • “Først var det forfængelighed, og det var derfor, jeg begyndte på en forandringsproces for at gøre mig præsentabel,” Ceidiog forklarede.
 • “På det tidspunkt var hun en meget stresset kvinde, fed og i halvtredserne.”

Først under fire målingstall for dit tøj efter at have ændret dine spisevaner og skåret kød og mejeri fra din diæt.

(Læs også:  Forskere opdager fossil af en dinosaureart med farvede fjer )

Men står overfor udfordringen med at opbygge muskelmasse og agter at vide, hvor langt han kunne gå,  Ceidiog gennemgik et intensivt træningsregime bakket op af et forbrug på 3.000 kalorier om dagen med et højt proteinindhold.

“Det var ekstremt krævende, og der var meget vanskelige tider undervejs. Faktisk var der et punkt, hvor jeg var på randen af ​​at opgive det hele,” erkendte han.

vejkryds

 • “På grund af træningsprogrammet gik jeg tilbage til at konsumere kød og mejeri til at opbygge muskler takket være protein,” han forklarede og tilføjede, at dette havde en kontraproduktiv virkning på hans krop.
 • “Jeg gik fysisk og mentalt ud. Jeg følte mig tungere og tyngre, selvom det skyldtes musklerne og ikke fedtet.
 • Efter seks måneder begyndte han at udvikle en slags psoriasis, en smertefuld svamp, der spirer under hans negle på grund af øget produktion af unormale celler.
 • “Disse alvorlige problemer fik mig til at forstå, at der skete noget forfærdeligt inde i min krop, og at jeg presserende havde brug for at gøre noget,” huskede han.
 • “Han søgte en læge, der ikke kunne give mig garantier for, hvad der skete, og så talte jeg med en naturopat, der anbefalede, at jeg ændrede min diæt.”
 • “Det betød, at jeg vendte tilbage til mit spisemønster, som jeg følte en ny entusiasme med,” sagde han med lettelse.
 • “Jeg har taget 10 år fra mig”
LÆS  Bodybuilding Burning More Body Fat With Tri-Series

På trods af at han var klar over, at hans mål kunne blive skadet, prioriterede Ceidiog hans helbred, en beslutning, der havde et bedre resultat end forventet.

Ikke kun konkurrerede han i Birmingham, men han formåede også at vinde en af ​​de tre medaljer, der blev fordelt i kategorien i over 35 år.

 • “Min familie kom med mig for at muntre mig, og jeg kan sige, at jeg lærte at kende en vidunderlig verden, som var en tilfredsstillende og ydmyg oplevelse,” Ceidiog fortalte BBC.
 • “Jeg betragter mig selv som en vinder, da det var meget vigtigt for mig at komme til dette punkt,” erkendte hun.
 • “Jeg voksede meget i denne proces, der har taget 10 år af mig på grund af den måde jeg ser ud, den måde jeg tænker på og den tillid, det har givet mig.”
 • “Alt blev til en fantastisk oplevelse af fysisk, åndelig og intellektuel transformation,” konkluderede han.