Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Nyheder inden for sporternæring, mode, beskæftigelse …

Blog dedikeret til forskellige emner af aktuel interesse: sundhed, sportsernæring, rådgivning, freelancere, mode, auktioner …

Grafittikunstnerne i Gerona har haft det komplicerede på det tidspunkt, hvor de lavede deres graffiti, siden en politimand i provinsen har fået titlen ekspert retslig calligrapher og derfor tjener deres rapporter for domstolene. På denne måde efter en af ​​rapporterne fra ekspert calligrapher , en domstol dømte en af ​​graffitikunstnerne i området.

Først og fremmest blev drengen optaget af et sikkerhedskamera. Men derfra ekspert studerede de forskellige graffiti i området for at opdage deres oprindelse og se, at de var fra samme person. Drengen blev dømt til tre dage med permanent placering for at betale sagsomkostningerne og betale vurderingen af ​​skaden forårsaget af hans graffiti.

Måden til at skrive på hver enkelt og egenskaberne i skrivningen er de egenskaber, som disse eksperter nøje undersøger.

Bliv en ekspert Calligrapher

Arbejdet med en ekspert calligrapher  har næsten altid gået upåagtet hen, men på grund af hvad der er sket på den politiske scene, er dette erhverv igen dukket op og tiltrækker mange menneskers opmærksomhed.

Langt de fleste ekspertkalligraferer arbejder i det videnskabelige politi. Titlen på ekspert retslig calligrapher homologer for at løse, hvis for eksempel skrivningen i manuskripter, underskrifter … Det er forfalskninger. Ligeledes opfordres de af Retfærdigheden til at afgøre om det grafiske forfatterskab af en forfatterskab.

Mennesker, der vælger denne type kursus er normalt advokater, notarier, justitsembedsmænd, kriminologer eller detektiv. Vi kan også finde sociale kandidater, dokumentarfilmskabere eller lærere.

Det Mestre Det er den mest populære træningstype at være i stand til at udføre denne type arbejde. Derudover er der mange kurser, hvor man bortset fra en ekspert calligrapher arbejder med psykografologi.

LÆS  Kvinden, der blev en bodybuilder på 63

En kalligrafisk ekspert undersøger funktionerne ved at skrive og det pres, der udøves, når man skriver. Det kan også bestemmes, hvornår et dokument er skrevet.

Den ekspert kalligraber analyserer ikke brevet for at se den psykologiske profil for den, der har skrevet det, det er det, grafologen har ansvaret for.