Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

For at arbejde på brystet er der en række øvelser, men vi dedikerer normalt vores træning til en enkelt rutine, og du skal ikke glemme vigtigheden af ​​variation, når du træner en muskelgruppe for at opnå størst mulig vækst. Dette er nogle af de mest undervurderede brystøvelser.

Penge

Det er også kendt i bodybuilding verdenen som overkroppen squat og er ideel til at arbejde på sammentrækning og strækning af pecs der søger at få størrelse og styrke.

Når du udfører denne øvelse, skal du læne dig lidt fremad og kigge efter presset til at gå fra triceps til pecs, hovedsageligt i det nederste område af triceps. Arbejde langsomt op og ned ad bagagerummet uden at nå ud til helt at forlænge albuerne for at pleje denne samling.

Som med enhver anden brystøvelse, prøv at trække skulderbladene tilbage for at stramme pecs maksimalt, arbejde indtil muskelsvigt.

Gulvpresse

Denne øvelse ligner andre, såsom pladepresse eller pinpresse, idet den søger at reducere rækkevidden af ​​bænkpressen ved at give mere arbejde til triceps og få ligamenterne til at tilpasse sig en vægt, der ellers er vanskeligere at håndtere. .

Til dette brug en bar, som du kan justere, så den er omkring 60 cm fra jorden, så du komfortabelt kan placere dig selv under den. Når du er under stangen og med begge fødder, der hviler på jorden, løfter du den, men uden at benytte styrkeløftstilen på bænkpressen, da din ryg altid skal hvile på jorden.

Bevægelsen starter ovenfra, og du sænker vægten, indtil triceps er helt fladt på jorden, du pauser kort og hæver derefter vægten igen, indtil albuerne er helt låst.

LÆS  Runtastic Pro V3.5.1 APK-app - hvad er de vigtigste funktioner?

Isometrisk brystpresning

Dette er en lidt kendt øvelse, som mange bodybuildere bruger, da bestemte isometriske positioner kan bruges til at opnå muskelbelastning på visse steder i vores krop, selvom det for de, der er tro mod funktionel træning, ikke synes meget interessant at udøve, det er værd at vide.

Det kan gøres både stående og siddende, bare fold dine arme i en 90 graders vinkel og placere håndfladerne sammen foran dit bryst. Fingrene skal pege vinkelret på jorden, og bevægelsen består i at skubbe den ene hånd mod den anden, mens de samles i brystet og starter langsomt og derefter gradvist øge trykket.

Sammentrækningen skal holdes i et par sekunder, før du gentager bevægelsen igen.

Tips

En af de mest undervurderede detaljer inden for bodybuilding er udviklingen af ​​den eksterne pectoral, og det gør virkelig en forskel, når du har et bredt bryst med en udtalt ydre kurve. Hantelåbninger er ideelle til dette look.

Med hensyn til bænkpressen kan det bruges til også at udvikle det indre område, fordi på samme måde som et bredt greb hjælper med at arbejde på det ydre område, en smalere arbejder de indre muskler i brystet.