Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Stikkende i Palma

Delegater fra Sacramento ødelagt af tragedien ved døren til Conforama.

Sacramento Roca Martínez , en medarbejder hos Conforama indkøbscenter på Aragón gade i Palma, blev stukket ihjel denne fredag ​​af hendes eks-partner mens man passer på klienter. Rafael Pantoja , morderen, er en 45-årig sikkerhedsvagt, der ikke accepterede sammenbruddet.

Sacramento Roca, mor til to døtre , havde arbejdet som kasserer hos Conforama i 15 år og var kommerciel hos Herbalife. Han studerede ved IES Arxiduc Lluis Salvador-skolen og i Son Canals, ifølge sin Facebook-profil. For flere dage siden fordømte han Rafael Pantoja for chikane. Manden, der arbejdede som sikkerhedsvagt i møbelbutikken, accepterede ikke sammenbruddet.

Det var hun, der brød sammen på grund af mishandling hun led. Kvinden, efter separationen, boede hos sine forældre. For dage siden punkterede nogen hjulene på hans bil og mistænkte, at det kunne have været ham.

domstole

Aggressoren, der er fan af vægte og bodybuilding, har også to teenagedøtre fra et tidligere forhold. Han havde prøvet at tabe sig i lang tid, gik på et fitnesscenter i Palma og en diætist. Han har lang erfaring som sikkerhedsvagt i byens domstole, herunder dem i Via Tyskland.

«Han er en genert mand, meget rolig , han hævede aldrig sin stemme. Jeg blev overrasket over at finde ud af, hvad der skete, “sagde en kollega, der arbejdede med ham i Festival Park for otte år siden. Kl. 21.20 gik Rafael Pantoja ind i 3-O fængsenheden på Son Espases hospitalet. Han blev beroliget på båren og beskyttet af tre Nationale politifolk .

Det Baleariske Regering udtrykte det “raseri” og tilbød sin medfølelse til offerets familie og venner. Han har kaldt et minuts stilhed til denne lørdag, kl. 12, i Consolat de la Mar.

LÆS  Fitness svampekage til jul, lækker og høj i protein

Det Consell de Menorca har også indkaldt et minut af stilhed til denne lørdag ved middagstid foran hovedkvarteret på Plaza de la Biosfera, på samme måde som Maó Byrådet , på samme tid ved konservatoriets dør.

Gavelobbyen annoncerede en samling i El Born ved siden af ​​Plaça Joan Carles I, klokken otte om eftermiddagen. “Social afvisning skal være maksimal.” Det Byråd for Palma udtrykte også sin medfølelse. Der vil være et minuts stilhed næste mandag klokka tolv på Plaza de Cort.