Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

Skader og behandlinger, hvor starter vi?

Hvor skal jeg starte? Venner, der er så meget, der kan talt om dette emne, at jeg personligt ikke ved, hvor jeg skal starte.

Jeg tror, ​​den bedste måde er at introducere mig selv. Jeg er David González, Professionelt diplom i terapi ved hjælp af manuelle teknikker (osteopatisk kiromassist). Jeg skylder al min træning til Orthos-skolen, for dem, der kender vores sportsverden godt, de vil vide, hvad jeg taler om, og til en meget professionel skole kaldet Kabat.

Med disse oplysninger har jeg ikke til hensigt at annoncere noget hahaha. Disse skoler behøver ikke at promoveres, jeg informerer blot om mit uddannelsesniveau.

Når jeg allerede har introduceret mig, vil jeg gerne fortælle dig, hvad mine publikationer er inde i “Dagbog for en bodybuilder” vil bestå af. Vi ønskede at kalde dette afsnit “OSTEOPATHENS HJERN” og som titlen på dette første indlæg antyder, vil vi tale om skader (skader, som jeg har behandlet, skader, som jeg har lidt, skader, som DU har, og vente på et svar til at løse dem osv.), og dets behandlinger (hvilket er en skade, hvis vi ikke behandler det, fordi det er generne venner hahahaha, så vores kejser Alex foreslog mig at deltage i hans blog for at hjælpe dig med alle de skader, du har).

http://4.bp.blogspot.com/-2HwHhK1dj0Q/UOWowrwZiII/AAAAAAAAANc/0oNxltj8TEU/s400/736003_575480875810741_1685642314_o.jpgUd over at tale om skader og hvordan man behandler sådanne skader, vil jeg også gerne dedikere tid til andre typer behandlinger, som jeg udfører uden at skulle være knyttet til en muskelskade på grund af dårligt udført fysisk anstrengelse, jeg mener f.eks. Migræne, forstoppelsesproblemer, stress … De er mere almindelige problemer, end vi kan tænke på, og mange mennesker lider i tavshed ved at tro, at de ikke har nogen løsning, eller at deres eneste løsning er at besøge lægen og senere behandle medikamenter. Som et personligt bidrag vil jeg sige, at hvis jeg kan undgå at tage en “Aspirin” Jeg vil undgå det. Med dette mener jeg ikke, at jeg ikke har tillid til lægens arbejde, tværtimod, i mange tilfælde er mit arbejde knyttet til dit, og jeg vil ikke være i stand til at starte uden et tidligere besøg hos min patient # 39; s læge .

LÆS  Fitness svampekage til jul, lækker og høj i protein

Jeg tror, ​​at med alt hvad jeg lige skrev dig, har jeg allerede efterladt dig en god præsentation af mig selv, og hvad jeg gør, og hvem jeg er, du behøver kun et foto af mig for at identificere mig, men jeg vil fortsætte med at holde mit ansigt anonymt hahahaha (men for hvem jeg er nysgerrig, vil jeg fortælle jer, at jeg har trænet sammen med Alex i tre år i træk. Hvis vores kejser træner, er det meget sandsynligt, at jeg er ved siden af ​​ham).

Jeg kan fortælle dig lidt mere, synes jeg. Spørg enhver tvivl, der kan opstå: hvorfor det område gør ondt, hvordan du kan lindre visse ubehag, hvordan du kan strække enhver muskel på en 100% effektiv måde, hvordan man reducerer betændelse med et slag, hvordan man fjerner store blå mærker … Hvad skal man og jeg vil med glæde hjælpe dig eller endda hvis du vil endda behandle dig, hvis du stadig ikke ved det, tilbyder Alex og jeg en massageservice i deres fitnesscenter ” GIMNASIO MILLENIUM “, for kun 10 euro sessionen til behandling af alt det, jeg nævnte tidligere.

Med alt dette siger jeg farvel indtil næste publikation, hvor jeg vil fortælle jer om den berømte “forstuvninger”. Ved du, hvor mange forskellige forstuvninger der er? Eller hvis du foretrækker det, så giv mig et emne at tale om, så fortæller jeg alt hvad jeg ved om det.