Posted on: marts 25, 2020 Posted by: Victor Rasmussen Comments: 0

World Anti-Doping Agency suspenderer det berømte laboratorium i Frankrig

ChâTenay-Malabry laboratorium led kontaminering i bodybuilding prøver.

ChâTenay-Malabry laboratorium led kontaminering i bodybuilding prøver.

Châtenay-Malabry-laboratoriet led kontaminering i bodybuilding-prøver. Foto: Taget fra www.elespanol.com

 

Chatenay-Malabry-laboratoriet, emblem for antidopingkampen i Frankrig, blev mandag suspenderet af Verdensantydopingagenturet (WADA) som et resultat af forurening af prøver fra bodybuilders, der testede positivt for steroider, rapporterede WADA selv.

“Suspensionen blev pålagt efter AMAs opdagelse af problemer i forbindelse med analyserne,” sagde AMA i en erklæring på sin hjemmeside.

Som en konsekvens vil det eneste franske laboratorium, der analyserede omkring 13.500 prøver i 2016, ikke være i stand til at udføre antidopingkontrol, før det får tilladelse fra AMA igen.

Hændelsen, der motiverede WADA # 39; s beslutning skete sidste forår, da en stor bodybuilding-kontroloperation blev gennemført, forklarede sekretæren for det franske antidopingagentur (AFLD) Mathieu Teoran, der beskrev det, der skete fra episoden “enestående”.

Konkret var koncentrationen i nogle prøver sådan, op til 200 gange højere end en klassisk positiv, at en analyserobot “kontamineret” trods de sædvanlige rengøringsprocedurer, forklarede Teoran.

Den ansvarlige forsikrede, at denne hændelse kun påvirkede “to prøver” og det “de passende korrigerende handlinger blev straks truffet” at løse problemet.

LÆS  Nyheder inden for sporternæring, mode, beskæftigelse ...